Ce spun consătenii premierului despre munca lui Pavel Filip, întrebați de agora.md

24 ianuarie 2019

Pavel Filip a participat la emisiunea „Principii” de la Prime TV

Pavel Filip a fost invitatul lui Andrei Andrievski, la emisiunea „Principiii” de la Prime TV.

Premierul a vorbit despre realizările Guvernului din ultimii trei ani, în special despre reforma salarială, fiscală şi cea a pensiilor, dar şi despre proiectele de viitor.

20 ianuarie 2019

Premierul Pavel Filip, invitatul emisiunii „REPLICA”

Premierul Pavel Filip a discutat cu realizatorul emisiunii Replica de la Prime TV, Alexei Lungu, despre realizările Executivului din utimii trei ani, regretele premierului pe final de mandat, dar şi planurile pentru perioada imediat următoare.

17 decembrie 2018

Premierul Pavel Filip, la emisiunea „Moldova în Direct”

Prim-ministru Pavel Filip a discutat cu Dorina Iurcu, la emisiunea Moldova în Direct, despre reușitele și impactul reformelor Guvernului asupra cetățenilor.

14 decembrie 2018

Publika TV, emisiunea „Fabrika”

Pavel Filip a fost invitatul jurnalistului Cristian Tabără, la emisiunea „Fabrika”.Discuţia   s-a axat pe raportul Guvernului pentru 3 ani de activitate, prezentat în Parlament, reformele Guvernului şi proiectele pentru 2019.

7 decembrie 2018

RTR Moldova, emisiunea „Vineri cu Anatol Golea”

Prim-ministrul Pavel Filip, în discuţie cu Anatol Golea, la RTR Moldova. Şeful Executivului s-a referit la activitatea zilnică a Guvernului, reformele implementate pe parcursul mandatului, rezultatele acestora pentru cetăţeni, dar şi la priorităţile pentru 2019.

Circumscripția electorală uninominală nr.20